ILO by Dakini | Ilo by Dakini
15583
page,page-id-15583,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Ilo by Dakini

Ilo by Dakini tekee rakkaudella suunniteltuja ja eettisesti valmistettuja hyvän mielen vaatteita. Ilo by Dakinin vaatteet ovat raikas yhdistelmä runsautta, värejä, upeita materiaaleja sekä persoonallisia yksityiskohtia ja leikkauksia.

Ilon takana ovat Nepalissa pitkään asunut suomalainen vaatesuunnittelija Dayan Cutler ja Suomen myynnistä vastaava Jenni Milonoff. ”Olimme yhdessä Goalla, jonka inspiroiva ilmapiiri ja ihmiset antoivat alkusykäyksen Ilolle. Aloimme luoda mallistoa, jossa yhdistyisivät maalaisromantiikka ja uuden ajan boheemius. Me uskomme, että vaate pitää sisällään kaikki valmistusprosessinsa tunnelmat – ja koska Ilon vaatteet valmistetaan reilun kaupan ja hyvän jakamisen periaatteiden mukaisesti, ne luovat onnea ja iloa kantajalleen.”

Ilon showroom osoitteessa Vuorikatu 22 on auki torstaisin klo 14-18. ”Liisa ihmemaa” -ovi aukeaa myös sopimuksen mukaan. Joten jos torstait eivät sovi kalenteriisi, laita viestiä allekirjoittaneelle.

*******

Lue ajankohtaisista pop up -tapahtumista>>

Yhteydenotot:
Jenni Milonoff
ilobydakini@gmail.com

Lisätietoa Nepalin kyläyhteisöstä:
http://crystalearthfamily.com/

Ota yhteyttä:

ilobydakini@gmail.com


jenni_dayan

Dayan Cutler ja Jenni Milonoff